Wintersport Lienz

Lienz in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle wintersporters. Of je nu beginner bent of gevorderde, in Lienz kunnen skiërs, snowboarders en langlaufers goed terecht.

Lienz (675 - 2.200 m) ligt in een breed dalbekken, dat in het zuiden begrensd wordt door de machtige bergmassieven van de Lienzer Dolomieten. De plaats is een vrij omvangrijk en bezit veel oude bouwwerken. Het centrum heeft een stedelijk aanzien en verdringt daardoor de wintersportuitstraling. Hier kun je lekker shoppen en in een Konditorei vergrijpen aan een lekkere taartpunt. Lienz is echt een handels- en streekcentrum voor de regio. In de buitenwijken wemelt het van de bedrijven. Ook het doorgaande verkeer drukt een duidelijke stempel op de plaats. Daarom staat het merendeel van de toeristenaccommodatie vlakbij de skiliften.

Chalets en hotels in Lienz

Zoek en boek een chalet of hotel in Lienz via onze reispartner Booking.com

Skigebied Lienz: veelzijdig skigebied

Het skigebied van Lienz heeft een totale lengte van 40 kilometer piste. 19 kilometer aan blauwe pistes, 17 kilometer rood en 4 kilometer zwart. Lienz in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle wintersporters. Of je nu beginner bent of gevorderde, in Lienz kunnen skiërs, snowboarders en langlaufers goed terecht.

Skiverhuur en snowboardverhuur Lienz

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Lienz? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Skipas Lienz

Lienz 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 237,- € 46,50
Kinderen € 118,50 € 23,50

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk