Wintersport Lermoos

Lermoos in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle wintersporters. Of je nu beginner bent of gevorderde, in Lermoos kunnen skiërs, snowboarders en langlaufers goed terecht.

Onder het wakend oog van het imposante Zugspitzemassief ligt de populaire wintersportplaats Lermoos (995 - 2.120 m). De zeer drukke en belangrijke hoofdweg tussen Duitsland en de Fernpas gaat via een tunnel door de ‘huisberg’ Grubigstein, met als gevolg een tamelijk rustig verkeersbeeld in Lermoos zelf. Het kleine dorpscentrum met z’n kerk, Kirchplatz, konditorei en enkele restaurants biedt een gezellige aanblik. Lermoos heeft een groot aantal comfortabele hotels en pensions, daarnaast zijn er opvallend veel vakantiebedden bij particulieren.

Skigebied Lermoos: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Lermoos heeft een totale lengte van 30 kilometer piste. 10 kilometer aan blauwe pistes, 17 kilometer rood en 3 kilometer zwart.

Skiverhuur en snowboardverhuur Lermoos

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Lermoos? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk