Wintersport Leogang

Of je nu skiet, langlauft of snowboardt, elke wintersporter heeft de tijd van zijn leven in Leogang in Oostenrijk. Beginners en gevorderden kunnen hier hun hart ophalen!

Leogang (800 - 1.914 m) is gelegen in een zijdal van het brede Saalbachtal. Het dorp heeft door de jaren heen zijn landelijk karakter behouden. Het rustige centrum van Leogang ligt iets hoger dan de doorgaande weg. Alle noodzakelijke voorzieningen liggen rondom een klein dorpsplein. Het aantal moderne verblijfsmogelijkheden is beperkt, daarentegen zijn de eenvoudige Gasthöfe en Privat-zimmer goed vertegenwoordigd.

Chalets en hotels in Leogang

Zoek en boek een chalet of hotel in Leogang via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Leogang: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Leogang heeft een totale lengte van 200 kilometer piste. 90kilometer aan blauwe pistes, 95 kilometer rood en 15 kilometer zwart. Of je nu skiet, langlauft of snowboardt, elke wintersporter heeft de tijd van zijn leven in Leogang in Oostenrijk. Beginners en gevorderden kunnen hier hun hart ophalen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Leogang

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Leogang? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Leogang

     
Leogang 6 dagen 1 dag
Volwassenen  € 250,- € 52,-
Kinderen  € 125,- € 26,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk