Wintersport Lech

Lech in Oostenrijk is geschikt voor alle types skiërs: beginnend, gevorderd en vergevorderd. Beginnende langlaufers en gevorderde snowboarders kunnen ook genieten in Lech.

Lech (1450 - 2450 m) is de beroemdste wintersportplaats van Oostenrijk. In het centrum is het een en al bedrijvigheid. Eersteklashotels, restaurants, diverse bars, terrasjes en tientallen winkels zorgen voor een mondaine sfeer. Naast overwegend luxe accommodaties zijn er ook heel wat eenvoudige pensions en kamers bij particulieren. Lech is aangesloten op het skigebied van Zürs.

Chalets en hotels in Lech

Zoek en boek een chalet of hotel in Lech met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Skigebied Lech: geschikt voor iedereen

Het skigebied bij Lech heeft een totale lengte van 276 kilometer piste: 108 kilometer aan blauwe pistes, 138 kilometer rood en 30 kilometer zwart. Lech in Oostenrijk is geschikt voor alle types skiërs: beginnend, gevorderd en vergevorderd. Beginnende langlaufers en gevorderde snowboarders kunnen ook genieten in Lech.

Skiverhuur en snowboardverhuur Lech

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Lech? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Lech

Arlberg 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 275,- € 53,-
Kinderen € 164,- € 32,-
Jeugd € 237,- € 48,-
Senioren € 237,- € 48,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk