Wintersport Lanersbach

Skiën snowboarden of langlaufen? Lanersbach in Oostenrijk biedt het allemaal! Beginners en gevorderden kunnen hier goed terecht!

Het wintersportdorp Lanersbach (1.300 - 2.500 m) vinden we aan het begin van het Tuxertal. Vanaf Mayrhofen loopt de weg flink omhoog met zelf stijgingen tot 13%. Bij sneeuwval zijn sneeuwkettingen hier zeker noodzakelijk. Lanersbach ligt langs de doorgaande weg in het Tuxertal. Het dorp ziet er op en top uit, hier is flink geïnvesteerd. De oorspronkelijke dorpskern rondom de kerk ondervindt weinig hinder van het doorgaande verkeer. Vorderlanersbach is het eenvoudige broertje van Lanersbach. De accommodatie is minder luxe dan in Lanersbach. Het dorp heeft als voordeel dat het een directe verbinding heeft met het grote skigebied Zillertal 3000.

Chalets en hotels in Lanersbach

Zoek en boek een chalet of hotel in Lanersbach via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Lanersbach : veelzijdig skigebied

Het skigebied van Lanersbach heeft een totale lengte van 139 kilometer piste. 16 kilometer aan blauwe pistes, 87 kilometer rood en 36 kilometer zwart. Skiën snowboarden of langlaufen? Lanersbach in Oostenrijk biedt het allemaal! Beginners en gevorderden kunnen hier goed terecht!

Skiverhuur en snowboardverhuur Lanersbach

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Lanersbach? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Lanersbach

Lanersbach 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 249,- € 52,-
Kinderen

€ 112,-

€ 23,50
Jeugd € 199,- € 41,50
Senioren € 249,- € 52,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk