Wintersport Krimml

Krimml in Oostenrijk is vooral geschikt voor beginners en gevorderden. Of je nu wilt skiën, snowboarden of langlaufen, Krimml biedt het allemaal. Plezier voor iedereen! 

Het wintersportdorp Krimml (1076 - 2500 m) ligt in het westelijke daleinde van de Oberpinzgau. Het dal is hier vrij nauw en door bebost hooggebergte omgeven. De zon laat zich daarom wat korter zien dan in de andere plaatsen van de Oberpinzgau. De hoofdweg richting de Gerlospas loopt langs het dorp. Het centrum van Krimml wordt gevormd door een rustieke dorpsstraat met enkele winkels en Gasthöfe. Rondom dit centrum ligt nog een aantal woonhuizen en boerderijen.

Chalets en hotels in Krimml

Zoek en boek een chalet of hotel in Krimml via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Krimml: beginners en gevorderden

Het skigebied bij Krimml heeft een totale lengte van 160 kilometer piste: 44 kilometer aan blauwe pistes, 102 kilometer rood en 14 kilometer zwart. Krimml in Oostenrijk is vooral geschikt voor beginners en gevorderden. Of je nu wilt skiën, snowboarden of langlaufen, Krimml biedt het allemaal. Plezier voor iedereen!  

Skiverhuur en snowboardverhuur Krimml

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Krimml? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Krimml

Zillertaler Superskipass 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 249,- € 52,-
Kinderen € 112,- € 23,40
Jeugd € 199,- € 41,60

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk