Wintersport Königsleiten

Königsleiten in Oostenrijk is geschikt voor beginnende langlaufers en snowboarders, gevorderde skiërs en snowboarders en ten slotte voor vergevorderde skiërs. Plezier voor iedereen dus in Königsleiten.

Het almdorp Königsleiten (1600 - 2505 m) heeft geen oorspronkelijke kern, het is apart voor de wintersport gebouwd. Gelukkig heeft men de huizen en appartementen complexen wel allemaal in de chaletstijl gebouwd. Een leuke winkelstraat zul je tevergeefs zoeken. Daarvoor moet je naar het even verderop gelegen Gerlos.

Chalets en hotels in Königsleiten

Zoek en boek een chalet of hotel in Königsleiten via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Königsleiten: beginners en gevorderden

Het skigebied bij Königsleiten heeft een totale lengte van 166 kilometer piste: 42 kilometer aan blauwe pistes, 114 kilometer rood en 10 kilometer zwart. Königsleiten in Oostenrijk is geschikt voor beginnende langlaufers en snowboarders, gevorderde skiërs en snowboarders en ten slotte voor vergevorderde skiërs. Plezier voor iedereen dus in Königsleiten.

Skiverhuur en snowboardverhuur Königsleiten

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Königsleiten? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Königsleiten

Zillertaler Superskipass 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 249,- € 52,-
Kinderen € 112,- € 23,40 
Jeugd € 199,- € 41,60
Senioren € 249,- € 52,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk