Wintersport Kleinwalsertal

Kleinwalsertal in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Kleinwalsertal biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Staatkundig behoort het Kleinwalsertal (1.100 - 2.000 m) tot Oostenrijk, over de weg is het echter alleen te bereiken via Duitsland. De gevolgen hiervan laten zich raden: twee postcodes, één met een D ervoor en één met een A, een Oostenrijkse postzegel en nog veel meer. Het vijftien kilometer lange en drie tot vier kilometer brede dal herbergt de dorpjes Riezlern (1086 m), Hirschegg (1124 m), Mittelberg (1215 m) en het onbeduidende Baad (1244 m). Ze bestaan voornamelijk uit een hoofdstraat met wat kleine zijstraten. Tijdens de spits is het er druk, maar gezellig.

Chalets en hotels in Kleinwalsertal

Zoek en boek een chalet of hotel in Kleinwalsertal via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Kleinwalsertal: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Kleinwalsertal heeft een totale lengte van 80 kilometer piste. 20 kilometer aan blauwe pistes, 40 kilometer rood en 20 kilometer zwart. Kleinwalsertal in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Kleinwalsertal biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Kleinwalsertal

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Kleinwalsertal? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Kleinwalsertal

Kleinwalsertal 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 231,50 € 47,-
Kinderen € 85,50 € 18,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk