Wintersport Kitzbühel

Kitzbühel in Oostenrijk is een walhalla voor alle gevorderde skiërs, langlaufers en snowboarders. Ben je nog maar een beginnende langlaufer of snowboarder? Schroom dan niet om naar Kitzbühel te komen, genoeg mogelijkheden!

Het wereldberoemde Kitzbühel (800 - 2000 m) is een wintersportoord met werkelijk alle mogelijke faciliteiten. Het ruim 700 jaar oude stadje heeft een gezellige en zeer sfeervolle binnenstad, waar het zowel overdag als ’s avonds goed toeven is. Hier vind je enkele oude, gerenommeerde hotels, vele tientallen winkels, terrasjes en cafés. De vaak eeuwenoude panden zijn verschillend gekleurd, wat een vrolijke aanblik geeft. Ook de bebouwing buiten de oude kern dateert al van jaren terug. Kitzbühel is aangesloten op het skigebied Großraum Kitzbühel.

Chalets en hotels in Kitzbühel

Zoek en boek een chalet of hotel in Kitzbühel via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Kitzbühel: beginners en gevorderden

Het skigebied bij Kitzbühel heeft een totale lengte van 145 kilometer piste: 59 kilometer aan blauwe pistes, 66 kilometer rood en 20 kilometer zwart. Kitzbühel in Oostenrijk is een walhalla voor alle gevorderde skiërs, langlaufers en snowboarders. Ben je nog maar een beginnende langlaufer of snowboarder? Schroom dan niet om naar Kitzbühel te komen, genoeg mogelijkheden!

Skiverhuur en snowboardverhuur Kitzbühel

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Kitzbühel? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Kitzbühel

Bergbahn Kitzbühel 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 266,- € 55,-
Kinderen € 133,- € 27,-
Jeugd € 199,- € 41,-
Senioren € 266,- € 55,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk