Wintersport Kirchberg

Kirchberg in Oostenrijk is een walhalla voor alle gevorderde skiërs, langlaufers en snowboarders. Ben je nog maar een beginnende langlaufer of snowboarder? Schroom dan niet om naar Kirchberg te komen, genoeg mogelijkheden!

Kirchberg (860 - 2000 m) ligt in het wijde en zonnige Brixental. Al jaren is het de door Nederlanders meest bezochte wintersportplaats. Het doorgaande verkeer wordt ruim om de plaats heengeleid. In het compacte centrum van Kirchberg zijn diverse winkeltjes en kroegen te vinden. De bebouwing is veelal modern, maar doet wel sfeervol aan. In de namiddag en avond barst in de dorpskern het feestgedruis los en zorgen après-skiërs voor een uitgelaten stemming. Kirchberg is aangesloten op skigebied Großraum Kitzbühel.

Chalets en hotels in Kirchberg

Zoek en boek een chalet of hotel in Kirchberg met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Skigebied Kirchberg: geschikt voor iedereen

Het skigebied bij Kirchberg heeft een totale lengte van 398 kilometer piste: 167 kilometer aan blauwe pistes, 189 kilometer rood en 42 kilometer zwart. Kirchberg in Oostenrijk is een walhalla voor alle gevorderde skiërs, langlaufers en snowboarders. Ben je nog maar een beginnende langlaufer of snowboarder? Schroom dan niet om naar Kirchberg te komen, genoeg mogelijkheden!

Skiverhuur en snowboardverhuur Kirchberg

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Kirchberg? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Kirchberg

Bergbahn Kitzbühel 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 266,- € 55,-
Kinderen € 133,- € 27,-
Jeugd € 199,- € 41,-
Senioren € 266,- € 55,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk