Wintersport Kaltenbach

Of je nu skiet, langlauft of snowboardt, elke wintersporter heeft de tijd van zijn leven in Kaltenbach! Vooral beginners kunnen hun hart ophalen in Kaltenbach.

Halverwege het Zillertal ligt Kaltenbach (530 - 2.500 m). Het centrum van het dorp wordt gevormd door een dorpspleintje met daaromheen enkele toeristenonderkomens en woonhuizen. In de directe nabijheid liggen de VVV, het postkantoor en een bank. Verder is er nog een aantal winkeltjes in de iets hellende straatjes. Toeristen vinden hoofdzakelijk onderdak in Gasthöfe en Privatzimmer tegen schappelijke prijzen. De vriendelijke uitstraling en een fraai skigebied vormen de pluspunten van Kaltenbach.

Chalets en hotels in Kaltenbach

Zoek en boek een chalet of hotel in Kaltenbach via onze reisdochters.

Skigebied Kaltenbach: geschikt voor beginners

Het skigebied van Kaltenbach heeft een totale lengte van 145 kilometer piste. 37 kilometer aan blauwe pistes, 82 kilometer rood en 26 kilometer zwart. Of je nu skiet, langlauft of snowboardt, elke wintersporter heeft de tijd van zijn leven in Kaltenbach! Vooral beginners kunnen hun hart ophalen in Kaltenbach.

Skiverhuur en snowboardverhuur Kaltenbach

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Kaltenbach? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Kaltenbach

Hochzillertal 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 249,- € 52,50
Kinderen € 112,- € 23,50
Jeugd € 199,- € 42,-
Senioren € 249,- € 52,50

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk