Wintersport Kals am Grossglockner

Skiën, langlaufen of snowboarden? In Kals am Grossglockner kan het allemaal! Vooral de skiër, beginnende langlaufer en gevorderde snowboarder kan hier goed terecht!

De wintersportplaats Kals (1.360 - 2.305 m) bestaat uit een aantal buurtschappen waar het agrarische leven een belangrijke rol speelt. Ze liggen in een grote zonnige dalkom omringd door de ‘drieduizenders’ van de Hohe Tauern. Kals-Klödnitz vormt het centrum met belangrijke voorzieningen als het VVV en het postkantoor. In buurtschap Kals-Grossdorf staat de skisport centraal. Hier logeer je altijd op loopafstand van de liften. Kals profileert zich met name als winterverblijfplaats voor het hele gezin.

Chalets en hotels in Kals am Grossglockner

Zoek en boek een chalet of hotel in Kals am Grossglockner via onze reispartner Booking.com.

 

Skigebied Kals am Grossglockner: geschikt voor velen

Het skigebied van Kals am Grossglockner heeft een totale lengte van 110 kilometer piste. 30 kilometer aan blauwe pistes, 64 kilometer rood en 16 kilometer zwart.

Skiverhuur en snowboardverhuur Kals am Grossglockner

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Kals am Grossglockner? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Kals am Grossglockner

Grossglockner  6 dagen 1 dag
Volwassenen € 237,- € 46,50
Kinderen € 118,50 € 24,-
Jeugd € 118,50 € 24,-
Senioren € 237,-  € 46,50

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk