Wintersport Ischgl

Ischgl in Oostenrijk is geschikt voor de echte diehards. Er zijn ski- en snowboardmogelijkheden van gevorderd tot crack. Alleen de beginnende langlaufer kan het wagen in Ischgl.

Halverwege het smalle Paznauntal ligt het drukbezochte wintersportcentrum Ischgl (1377 - 2872 m). De plaats bestaat voornamelijk uit moderne hotels en Gasthöfe, die rond een authentiek centrum en langs de voormalige hoofdweg zijn gebouwd. Het doorgaande verkeer richting Galtür wordt om de plaats heen geleid, zodat er in het centrum ieder geval sprake is van betrekkelijke rust. Gemotoriseerd verkeer wordt uit het centrum gemeden; de belangrijkste straten vormen een voetgangerszone. Auto’s verdwijnen hoofdzakelijk in een moderne, overdekte parkeergarage. Deze betonnen kolos steekt wat schril af tegen de fraaie Tiroler huizen. Het prijsniveau van de hotels, Gasthöfe, pensions en dergelijke ligt boven het gemiddelde, vooral dat van wat grotere hotels en pensions. Maar er is gelukkig voldoende accommodatie te vinden in de betaalbare prijsklasse.

Chalets en hotels in Ischgl

Zoek en boek een chalet of hotel in Ischgl via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Ischgl: geschikt voor gevorderden

Het skigebied bij Ischgl heeft een totale lengte van 218 kilometer piste: 38 kilometer aan blauwe pistes, 132 kilometer rood en 48 kilometer zwart. Ischgl in Oostenrijk is geschikt voor de echte diehards. Er zijn ski- en snowboardmogelijkheden van gevorderd tot crack. Alleen de beginnende langlaufer kan het wagen in Ischgl.

Skiverhuur en snowboardverhuur Ischgl

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Ischgl? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Ischgl

Ski Magic (VIP Ski Pass) 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 247,- € 49,-
Kinderen € 148,- € 30,50
Senioren € 222,50 € 49,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk