Wintersport Hinterstoder

Hinterstoder is eigenlijk geschikt voor elk type wintersporter! Wil je skiën, snowboarden of langlaufen? In Hinterstoder kan het allemaal.

Hinterstoder (600 - 2.000 m) ligt ten zuiden van de stad Linz in de streek Pyhrn-Priel. De horizon wordt gedomineerd door het Totes Gebirge, een onderdeel van de Kalkalpen. Het is een klein compact dorp met een hoofdstraat, wat winkels, de gebruikelijke kerk en een aantal restaurants. Aan het begin van het dorp is een grote parkeerplaats. Hiervandaan is het nog zo'n driehonderd meter lopen naar het dalstation.

Chalets en hotels in Hinterstoder

Zoek en boek een chalet of hotel in Hinterstoder via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Hinterstoder: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Hinterstoder heeft een totale lengte van 36 kilometer piste. 10 kilometer aan blauwe pistes, 16 kilometer rood en 10 kilometer zwart. Hinterstoder is eigenlijk geschikt voor elk type wintersporter! Wil je skiën, snowboarden of langlaufen? In Hinterstoder kan het allemaal.

Skiverhuur en snowboardverhuur Hinterstoder

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Hinterstoder? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Hinterstoder

Finkenberg 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 214,- € 43,50
Kinderen € 117,50 € 24,-
Jeugd € 182,- € 35,-
Senioren € 203,50 € 41,50

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk