Wintersport Hermagor-Sonnenalpe Nassfeld

Hermagor-Sonnenalpe Nassfeld is vooral geschikt voor gevorderde skiërs. Of je wilt skiën, snowboarden of langlaufen, Hermagor-Sonnenalpe Nassfeld biedt het allemaal. Plezier voor iedereen! 

Het stadje Hermagor (610 - 2.020 m) is het uitgangspunt voor wintersportactiviteiten in het fraaie skigebied Sonnenalpe Naßfeld. Alhoewel Hermagor met z’n fraaie beschilderde huizen voldoende uitstraling heeft, mist het toch de echte wintersportsfeer. Daarvoor verplaatst de wintersporter zich naar de hotelcentra Naßfeld en Sonnleiten. Hier verblijft de skiër midden in het skigebied in een van de luxe- hotels of vakantiewoningen. Prettig geprijsde onderkomens liggen in de dorpen in het Gailtal.

Chalets en hotels in Hermagor-Sonnenalpe Nassfeld

Zoek en boek een chalet of hotel in Hermagor-Sonnenalpe Nassfeld via onze reisdochters.

Skigebied Hermagor-Sonnenalpe Nassfeld: gevorderden

Het skigebied van Hermagor-Sonnenalpe Nassfeld heeft een totale lengte van 100 kilometer piste. 40 kilometer aan blauwe pistes, 55 kilometer rood en 5 kilometer zwart. Hermagor-Sonnenalpe Nassfeld is vooral geschikt voor gevorderde skiërs. Of je wilt skiën, snowboarden of langlaufen, Hermagor-Sonnenalpe Nassfeld biedt het allemaal. Plezier voor iedereen! 

Skiverhuur en snowboardverhuur Hermagor-Sonnenalpe Nassfeld

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Hermagor-Sonnenalpe Nassfeld? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Hermagor-Sonnenalpe Nassfeld

Nassfeld 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 239,- € 47,-
Kinderen € 120,- € 24,-
Jeugd € 192,- € 38,-
Senioren € 192,- € 38,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk