Wintersport Grossarltal

Of je nu skiet, snowboardt of langlauft, elke wintersporter heeft de tijd van zijn leven in Grossarl in Oostenrijk. Vooral de beginnende snowboarder en de gevorderde langlaufer en skiër kunnen hier goed terecht.

Ongeveer in het midden van het schilderachtige Grossarltal, het meest oostelijke Tauerntal, ligt het wintersportplaatsje Grossarl (920 - 2.027 m). Het centrum van het plaatsje wordt gevormd door een pleintje met een aantal gemoedelijke woonhuizen, cafés en winkeltjes. Grote moderne hotels en Gasthöfe liggen in een aparte dorpskern even buiten Grossarl, direct bij de skiliften en pistes.

Chalets en hotels in Grossarl

Zoek en boek een chalet of hotel in Grossarl via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Grossarl: beginners en gevorderden

Het skigebied van Grossarl heeft een totale lengte van 45 kilometer piste.13 kilometer aan blauwe pistes, 21 kilometer rood en 11 kilometer zwart. Of je nu skiet, snowboardt of langlauft, elke wintersporter heeft de tijd van zijn leven in Grossarl in Oostenrijk. Vooral de beginnende snowboarder en de gevorderde langlaufer en skiër kunnen hier goed terecht.

Skiverhuur en snowboardverhuur Grossarl

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Grossarl? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Skipas Grossarl

Grossarl Tal 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 257,- € 51,50
Kinderen € 128,50 € 26,-
Jeugd € 192,50 € 39,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk