Wintersport Gosau

Gosau in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor elke wintersporter. Of je nu wilt skiën, snowboarden of langlaufen, Gosau biedt het allemaal!

Het landelijke wintersportplaatsje Gosau (760 - 1.700 m) ligt te midden van sparrenbossen in een verbreding van het Gosautal. De gemeente Gosau bestaat uit drie kernen: Gosau Vorder-, Gosau Mitter- en Gosau Hintertal, ieder met een eigen dorpskern. Gosau Vordertal maakt de meeste aanspraak op het centrum. Hier vindt u ook een redelijk aantal hotels en Gasthöfe. Aan de rand van de drie dorpskernen liggen veel Privatzimmer.

Chalets en hotels in Gosau

Zoek en boek een chalet of hotel in Gosau via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Gosau: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Gosau heeft een totale lengte van 140 kilometer piste. 12 kilometer aan blauwe pistes, 113 kilometer rood en 15 kilometer zwart. Gosau in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor elke wintersporter. Of je nu wilt skiën, snowboarden of langlaufen, Gosau biedt het allemaal!

Skiverhuur en snowboardverhuur Gosau

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Gosau? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Gosau

Gosau 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 221,-

€ 43,70

Kinderen € 93,50 € 18,50
Jeugd € 139,30 € 27,50
Senioren € 210,- € 41,50

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk