Wintersport Goldegg

Het nabijgelegen Goldegg in Oostenrijk is perfect voor de beginnende wintersporter. Of je nu een skiër of langlaufer bent, Goldegg biedt het allemaal!

Op een zonnig hoogplateau, bekend onder de naam ‘Salzburger Sonnenterrasse’, vinden we het bescheiden wintersportdorp Goldegg (850 - 1.200 m). Door de ligging aan de Goldegger See en de aanwezigheid van het kasteeltje Schloss Goldegg heeft het dorp een rustieke uitstraling. Goldegg is een goed uitgangspunt voor een bezoek aan de skigebieden van de Ski Amadé . Door de beperkte wintersportmogelijkheden ter plaatse blijft het prijsniveau in Goldegg aangenaam laag.

Chalets en hotels in Goldegg

Zoek en boek een chalet of hotel in Goldegg via onze reispartner Booking.com.

Het skigebied van Goldegg heeft een totale lengte van 10 kilometer piste. 4 kilometer aan blauwe pistes, 4 kilometer rood en 2 kilometer zwart. Het nabijgelegen Goldegg in Oostenrijk is perfect voor de beginnende wintersporter. Of je nu een skiër of langlaufer bent, Goldegg biedt het allemaal!

Skiverhuur en snowboardverhuur Goldegg

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Goldegg? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Goldegg

Goldegg 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 257,- € 34,-
Kinderen € 128,50 € 17,-
Jeugd € 192,50 € 26,-
Senioren € 257,- € 34,-

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk