Wintersport Gerlos

Gerlos in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Gerlos biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Vanuit het Zillertal voert een pittige bergweg naar het zeer populaire wintersportdorp Gerlos (1250 - 2500 m). Het is een langgerekt dorp met eigenlijk maar één straat waarlangs de toeristenonderkomens liggen, bestaande uit comfortabele hotels en pensions en een iets minder luxueuze Gasthöfe. Relatief veel winkels, terrasjes en een komen en gaan van wintersporters geven het centrum een knusse, voor een wintersportplaats zelfs een unieke sfeer. Drie kilometer van Gerlos ligt het buurtschap Gmünd, een dorp op zich met een flink aantal onderkomens. Gerlos is aangesloten op de skigebieden van Königsleiten en Zell am Ziller.

Chalets en hotels in Gerlos

Zoek en boek een chalet of hotel in Gerlos met ledenvoordeel via onze reisdochters. Ook handig: zoek meteen een hotel onderweg naar Gerlos.

Skigebied Gerlos: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Gerlos heeft een totale lengte van 166 kilometer piste: 42 kilometer aan blauwe pistes, 114 kilometer rood en 10 kilometer zwart. Gerlos in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Gerlos biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Gerlos

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Gerlos? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk