Wintersport Gaschurn

Gaschurn in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle wintersporters. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Gaschurn biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Gaschurn (1.000 - 2.300 m), vrijwel aan het eind van het Inneres Montafon, is de aantrekkelijkste wintersportplaats in het Montafon. Dankzij een omleidingsweg blijft Gaschurn verschoond van doorgaand verkeer. Ondanks de vele nieuwe hotels en Gasthöfe heeft Gaschurn veel van het oorspronkelijke karakter behouden.

Chalets en hotels in Gaschurn

Zoek en boek een chalet of hotel in Gaschurn via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Gaschurn: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Gaschurn heeft een totale lengte van 114 kilometer piste. 40 kilometer aan blauwe pistes, 45 kilometer rood en 29 kilometer zwart. Gaschurn in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle wintersporters. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Gaschurn biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Gaschurn

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Gaschurn? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Gaschurn

Gaschurn 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 252,- € 52,50
Kinderen € 145,- € 30,-
Senioren € 239,50 € 50,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk