Wintersport Galtür

Of je nu skiet, snowboardt of langlauft, elke wintersporter heeft de tijd van zijn leven in Galtür in Oostenrijk. Vooral de beginnende snowboarder en de gevorderde skiër en langlaufer kunnen hun hart ophalen in Galtür!

Op het punt waar het Paznauntal min of meer eindigt, ligt Galtür (1.600 - 2.300 m): een echt Tiroler bergdorp met een sportieve sfeer. Een klein centrum met een pleintje vormt het kloppend hart. Het aanbod van logiesaccommodatie wordt gevormd door een aantal uit de kluiten gewassen hotels en gemoedelijke ontbijtpensions.

Chalets en hotels in Galtür

Zoek en boek een chalet of hotel in Galtür via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Galtür: geschikt voor voornamelijk gevorderden

Het skigebied van Galtür heeft een totale lengte van 40 kilometer piste. 4 kilometer aan blauwe pistes, 24 kilometer rood en 12 kilometer zwart. Of je nu skiet, snowboardt of langlauft, elke wintersporter heeft de tijd van zijn leven in Galtür in Oostenrijk. Vooral de beginnende snowboarder en de gevorderde skiër en langlaufer kunnen hun hart ophalen in Galtür!

Skiverhuur en snowboardverhuur Galtür

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Galtür? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Galtür

Galtür 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 196,50 € 40,-
Kinderen € 112,- € 23,50
Senioren € 163,-  € 32,50

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk