Wintersport Flachau

Flachau in Oostenrijk is onder andere geschikt voor de (ver)gevorderde skiër. Beginnende en gevorderde langlaufers en snowboarders kunnen ook hun hart ophalen in Flachau.

Flachau (900 - 2200 m) heeft de laatste jaren een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Dit skidorp ligt midden in het grote skidomein van Ski amadé. Bovendien ligt Flachau aan de snelweg waardoor de bereikbaarheid in de winter bijzonder goed is er geen sneeuwkettingen noodzakelijk zijn. Flachau is een langgerekt dorp met een klein dorpscentrum. Een deel van de accommodatie ligt direct bij de liften. Flachau ligt dichtbij het dorp Wagrain.

Chalets en hotels in Flachau

Zoek en boek een chalet of hotel in Flachau via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Flachau: beginners en gevorderden

Het skigebied bij Flachau heeft een totale lengte van 111 kilometer piste: 26 kilometer aan blauwe pistes, 74 kilometer rood en 11 kilometer zwart. Flachau in Oostenrijk is onder andere geschikt voor de (ver)gevorderde skiër. Beginnende en gevorderde langlaufers en snowboarders kunnen ook hun hart ophalen in Flachau.

Skiverhuur en snowboardverhuur Flachau

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Flachau? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Flachau

Ski Amadé Live 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 257,- € 51,50
Kinderen € 128,50 € 26,-
Jeugd € 192,50 € 38,50

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk