Wintersport Fiss

Fiss in Oostenrijk is een paradijs voor elke (ver)gevorderde wintersporter. Die kunnen allemaal skiën, langlaufen en snowboarden. Beginnende snowboarders kunnen ook in Fiss terecht.

In het Inntal voert vanuit Ried een steile en bochtige weg naar Fiss (1200 - 2800 m). Dit levendige en gezellige wintersportdorp ligt op een zuidhelling en bestaat voornamelijk uit vrij moderne hotels en pensions, die dicht bijeen rond de oude Pfarrkirche zijn gelegen. Fiss is de ideale stek voor het hele gezin, aangezien het over relatief veel vakantiewoningen beschikt.

Chalets en hotels in Fiss

Zoek en boek een chalet of hotel in Fiss via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Fiss: geschikt voor gevorderden

Het skigebied bij Fiss heeft een totale lengte van 182 kilometer piste: 41 kilometer aan blauwe pistes, 119 kilometer rood en 22 kilometer zwart. Fiss in Oostenrijk is een paradijs voor elke (ver)gevorderde wintersporter. Die kunnen allemaal skiën, langlaufen en snowboarden. Beginnende snowboarders kunnen ook in Fiss terecht.

Skiverhuur en snowboardverhuur Fiss

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Fiss? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Fiss

Serfaus-Fiss-Ladis 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 273,- € 51,-
Kinderen € 158,- € 31,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk