Wintersport Fieberbrunn

Of je nu skiet, snowboardt of langlauft, elke wintersporter heeft de tijd van zijn leven in Fieberbrunn in Oostenrijk. Vooral de beginners en gevorderden kunnen hun hart ophalen in Fieberbrunn.

Fieberbrunn (800 - 2.020 m) is eigenlijk slechts een dorpsstraat met wat zijstraten. De hoofdweg loopt gelukkig om het centrum heen, er is dus geen doorgaand verkeer in het dorp zelf. Een opvallend detail is de boven het dorp gelegen kerk met spitse toren. In de namiddag heerst er een gezellige drukte in het centrum.

Skigebied Fieberbrunn: geschikt voor elke wintersporter

Het skigebied van Fieberbrunn heeft een totale lengte van 43 kilometer piste.19 kilometer aan blauwe pistes, 20 kilometer rood en 4 kilometer zwart. Of je nu skiet, snowboardt of langlauft, elke wintersporter heeft de tijd van zijn leven in Fieberbrunn in Oostenrijk. Vooral de beginners en gevorderden kunnen hun hart ophalen in Fieberbrunn.

Skiverhuur en snowboardverhuur Fieberbrunn

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Fieberbrunn? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk