Wintersport Ellmau

Ellmau in Oostenrijk is geschikt voor alle beginnende en gevorderde wintersporters. Of je nu een skiër, snowboarder of langlaufer bent, Ellmau biedt het allemaal.

De hoofdweg door het dal voert na Söll en Scheffau naar het zeer populaire wintersportoord Ellmau (820 - 1829 m). De hoofdweg gaat buiten de plaats om, zodat er in de bebouwde kom weinig doorgaand verkeer is. Ellmau bestaat eigenlijk uit louter verblijfsaccommodatie. Het centrum wordt gevormd door twee naast elkaar liggende hoofdstraten en een klein pleintje met de plaatselijke kerk. De winkelstraatjes in en om het centrum zijn soms sterk hellend en ook daarbuiten klimmen de wegen aardig omhoog. Ellmau is aangesloten op het skigebied Großraum Wilder Kaiser/Brixental.

Chalets en hotels in Ellmau

Zoek en boek een chalet of hotel in Ellmau met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Skigebied Ellmau: geschikt voor beginners en gevorderden

Het skigebied bij Ellmau heeft een totale lengte van 263 kilometer piste: 124 kilometer aan blauwe pistes, 128 kilometer rood en 11 kilometer zwart. Ellmau in Oostenrijk is geschikt voor alle beginnende en gevorderde wintersporters. Of je nu een skiër, snowboarder of langlaufer bent, Ellmau biedt het allemaal.

Skiverhuur en snowboardverhuur Ellmau

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Ellmau? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Ellmau

Skiwelt Wilder Kaiser - Brixental 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 239,50 € 49,-
Kinderen € 120,- € 24,50
Jeugd € 179,50 € 37,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk