Wintersport Ehrwald

Ehrwald in Oostenrijk is geschikt voor alle beginnende en gevorderde wintersporters. Vooral langlaufers kunnen op elk niveau terecht in Ehrwald.

De populaire wintersportplaats Ehrwald (1000 - 2720 m) ligt aan de voet van de Zugspitze (2964m). De sfeer in de plaats kan het beste omschreven worden als gezellig, gemoedelijk en sportief. Middelpunt van Ehrwald is de kerstkaartachtige Kirchplatz, met zijn fotogenieke witte kerkje en een handjevol winkels en gezellige kroegjes. Logiesaccommodatie is er in voldoende mate, vooral Gasthöfe, pensions, appartementen en kamers bij particulieren. Ehrwald is aangesloten op het skigebied van Zugspitzplatt van Garmisch Partenkirchen.

Chalets en hotels in Ehrwald

Zoek en boek een chalet of hotel in Ehrwald met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Skigebied Ehrwald: beginners en gevorderden

Het skigebied bij Ehrwald heeft een totale lengte van 67 kilometer piste: 39 kilometer aan blauwe pistes, 24 kilometer rood en 4 kilometer zwart. Ehrwald in Oostenrijk is geschikt voor alle beginnende en gevorderde wintersporters. Vooral langlaufers kunnen op elk niveau terecht in Ehrwald.  

Skiverhuur en snowboardverhuur Ehrwald

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Ehrwald? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Ehrwald

Ehrwald - Lermoos - Biberwier 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 240,-

€ 44,-

Kinderen € 103,50 € 22,-
Jeugd € 215,50 € 38,50

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk