Wintersport Dorfgastein

Dorfgastein in Oostenrijk is geschikt voor alle wintersporters! Of je nu beginner bent of gevorderde, in Dorfgastein kunnen skiërs, snowboarders en langlaufers goed terecht.

Dorfgastein (840 - 2.030 m) is een landelijk wintersportplaatsje, aardig gelegen in een verbreding van het Gasteinertal. De verkeersweg richting Badgastein/Tauerntunnel loopt langs het dorp. Dorfgastein heeft een compacte dorpskern, waar de toeristenonderkomens en woonhuizen dicht op elkaar liggen. Enkele winkels en konditoreien bevinden zich in twee achter elkaar liggende straten in het centrum. Het accommodatieaanbod is tamelijk gevarieerd.

Chalets en hotels in Dorfgastein

Zoek en boek een chalet of hotel in Dorgastein via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Dorfgastein: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Dorfgastein heeft een totale lengte van 80 kilometer piste. 30 kilometer aan blauwe pistes, 45 kilometer rood en 5 kilometer zwart. Dorfgastein in Oostenrijk is geschikt voor alle wintersporters! Of je nu beginner bent of gevorderde, in Dorfgastein kunnen skiërs, snowboarders en langlaufers goed terecht.

Skiverhuur en snowboardverhuur Dorfgastein

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Dorfgastein? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Dorfgastein

Dorfgastein Ski Pass 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 257,- € 52,-
Kinderen € 128,50 € 26,-
Jeugd € 192,50 € 40,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk