Wintersport Brand

Of je nu skiet, snowboardt of langlauft, elke wintersporter heeft de tijd van zijn leven in Brand. Vooral de beginners en gevorderden kunnen hun hart hier ophalen.

Brand, in het gelijknamige dal, is een langgerekt dorp, waar de toeristenonderkomens en woonhuizen verspreid langs de hoofdweg liggen. Een echt centrum is moeilijk aan te wijzen. Veel oude huizen en boerderijen hebben in de loop der jaren plaats moeten maken voor nieuwbouw. Alles is wel in stijl gebleven, zodat Brand (900 - 2.000 m) nog steeds landelijk en sfeervol aandoet.

Chalets en hotels in Brand

Zoek en boek een chalet of hotel in Brand via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Brand: geschikt voor beginners en gevorderden

Het skigebied van Brand heeft een totale lengte van 55 kilometer piste. 22 kilometer aan blauwe pistes, 30 kilometer rood en 3 kilometer zwart. Of je nu skiet, snowboardt of langlauft, elke wintersporter heeft de tijd van zijn leven in Brand. Vooral de beginners en gevorderden kunnen hun hart hier ophalen.

Skiverhuur en snowboardverhuur Brand

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Brand? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Brand

Brand 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 252,00 € 47,50
Kinderen € 145,- € 28,50
Senioren € 239,50 € 45,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk