Wintersport Bad Kleinkirchheim

In het hart van het Nockgebied ligt de wintersportplaats Bad Kleinkirchheim. Deze plek biedt veel mogelijkheden voor de gevorderde wintersporter en de beginnende snowboarder.

In het hart van het Nockgebied ligt de wintersportplaats Bad Kleinkirchheim (1.000 - 2.055 m). Het woord ‘Bad’ staat er niet voor niets: hier vind je twee thermale baden waar je uitgebreid kunt genieten tijdens je wintersportvakantie. Eigenlijk bestaat Bad Kleinkirchheim uit een aaneengeschakelde rij van kleine dorpjes, waarvan St. Oswald en Kleinkirchheim de belangrijkste zijn. Hier vind je veel winkels en vooral luxe hotels. Zo af en toe staat er nog een oud houten huis, maar de meeste oude huizen hebben plaats moeten maken voor toeristenonderkomens. Landal heeft er een prachtig chaletdorp, direct aan de piste.

Chalets en hotels in Bad Kleinkirchheim

Zoek en boek een chalet of hotel in Bad Kleinkirchheim via onze reisdochters.

Skigebied Bad Kleinkirchhei: geschikt voor gevorderden

Het skigebied van Bad Kleinkirchheim heeft een totale lengte van 103 kilometer piste. 18 kilometer aan blauwe pistes, 77 kilometer rood en 8 kilometer zwart. De wintersportplaats Bad Kleinkirchheim biedt veel mogelijkheden voor de gevorderde wintersporter en de beginnende snowboarder.

Skiverhuur en snowboardverhuur Bad Kleinkirchheim

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Bad Kleinkirchheim? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Bad Kleinkirchheim

Skipas Bad Kleinkirchheim 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 239,- € 47,-
Kinderen € 120,- € 23,50
Jeugd € 231,- € 38,-
Senioren € 231,- € 38,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk