Wintersport Bad Gastein

Bad Gastein in Oostenrijk is eigenlijk alleen geschikt voor de gevorderde wintersporter. Skiën, snowboarden en langlaufen op een wat hoger niveau. Alleen beginnende langlaufers zijn ook geschikt voor Bad Gastein.

Aan de toegangsweg naar de Tauerntunnel ligt de wintersport- en bronnenbadplaats Bad Gastein (860 - 2686 m). Bad Gastein is een mondaine plaats met internationaal publiek. In het centrum geven de oude statige hotels en luxueuze winkels de plaats een stedelijk karakter. De meeste toeristenonderkomens in Bad Gastein bieden veel comfort tegen pittige prijzen. Toch is het mogelijk in de wijken Böckstein en Badbruck tegen een redelijke prijs vakantie te houden.

Chalets en hotels in Bad Gastein 

Zoek en boek een chalet of hotel in Bad Gastein via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Bad Gastein: vooral voor gevorderden

Het skigebied van Bad Gastein heeft een totale lengte van 70 kilometer piste: 20 kilometer aan blauwe pistes, 40 kilometer rood en 10 kilometer zwart. Bad Gastein in Oostenrijk is eigenlijk alleen geschikt voor de gevorderde wintersporter. Skiën, snowboarden en langlaufen op een wat hoger niveau. Alleen beginnende langlaufers zijn ook geschikt voor Bad Gastein.

Skiverhuur en snowboardverhuur Bad Gastein

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Bad Gastein? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Bad Gastein

Gastein Ski Pass 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 257,- € 52,-
Kinderen € 128,50 € 26,-
Jeugd € 192,50 € 40,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk