Wintersport Axams

Axams ligt op een zonnig plateau boven het wijde Inntal en is geschikt voor de gevorderde skiër en de beginnende langlaufer en snowboarder.

Axams (1.580 - 2.340 m) ligt op een zonnig plateau boven het wijde Inntal. Dit wintersportoord heeft een belangrijke rol gespeeld tijdens de Olympische Spelen van Innsbruck. De bouw van het speciale hotelcentrum Axamer Lizum, waar vrijwel alle skiwedstrijden werden gehouden, was hier onder meer een gevolg van. Axams is nog een echt dorp. Opvallend is de verspreid liggende bebouwing, waarbij de Tiroler huizenbouw nog steeds hoogtij viert. Axamer Lizum bestaat uit een verzameling hotels en café-restaurants. Het draagt een functioneel karakter: de liften beginnen direct bij de hotels.

Chalets en hotels in Axams

Zoek en boek een chalet of hotel in Axams via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Axams: veelzijdig skigebied

Het skigebied van Axams heeft een totale lengte van 40 kilometer piste. 9 kilometer aan blauwe pistes, 20 kilometer rood en 11 kilometer zwart. Axams ligt op een zonnig plateau boven het wijde Inntal en is geschikt voor de gevorderde skiër en de beginnende langlaufer en snowboarder.

Skiverhuur en snowboardverhuur Axams

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Axams? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Axams

Axams 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 200,- € 38,50
Kinderen € 120,- € 23,-
Jeugd € 160,- € 31,-
Senioren € 180,- € 34,50

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk