Wintersport Au

Het wintersportgebied Au in Oostenrijk is ideaal voor de beginnende skiër en langlaufer. Ook gevorderde langlaufers kunnen hier goed terecht.

Au (850 - 2.060 m) bestaat uit een aantal grote en kleine dorpskernen, die allemaal zeer verspreid gelegen zijn. Een daarvan, Argenau genaamd, is de oudste en tevens de belangrijkste. Hier vind je o.a. het gemeentekantoor, postkantoor en het VVV-kantoor, enkele pensions en nog een aantal boerderijen. Vreemd genoeg is hier geen kerk; die bevindt zich even buiten Argenau, direct aan de hoofdweg. Aan de overzijde van de Bregenzer Ache ligt Rehmen, waar de bebouwing van recentere datum is. Hier ligt ook het merendeel van de accommodaties.

Chalets en hotels in Au

Zoek en boek een chalet of hotel in Au via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Au: geschikt voor beginners

Het skigebied van Au heeft een totale lengte van 850 kilometer piste. 14 kilometer aan blauwe pistes, 19 kilometer rood en 6 kilometer zwart. Het wintersportgebied Au in Oostenrijk is ideaal voor de beginnende skiër en langlaufer. Ook gevorderde langlaufers kunnen hier goed terecht.

Skiverhuur en snowboardverhuur Au

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Au? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Au

Au 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 221,- € 42,-
Kinderen € 111,- € 24,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk