Wintersport Annaberg

Annaberg is een knus dorp en biedt eigenlijk voor iedere wintersporter wat wils. Skiën, snowboarden of langlaufen? Annaberg heeft het allemaal!

Ten zuidoosten van Salzburg, nog net in het Salzburgerland, ligt het plaatsje Annaberg (800 - 2.100 m). Het dorp wordt min of meer ‘overschaduwd’ door de ten oosten ervan oprijzende Gosaukamm, die met z’n grillige vormen aan de Dolomieten doet denken. Annaberg is nog vrij onbekend bij de wintersporters en wordt dus niet gekenmerkt door talloze hotels, pensions, cafeetjes en dergelijke. De toerist treft er dan ook een knus dorp in een landelijke omgeving.

Chalets en hotels in Annaberg

Zoek en boek een chalet of hotel in Annaberg via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Annaberg: beginners en gevorderden

Het skigebied van Annaberg heeft een totale lengte van 140 kilometer piste. 12 kilometer aan blauwe pistes, 113 kilometer rood en 15 kilometer zwart. Annaberg is een knus dorp en biedt eigenlijk voor iedere wintersporter wat wils. Skiën, snowboarden of langlaufen? Annaberg biedt het allemaal!

Skiverhuur en snowboardverhuur Annaberg

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Annaberg? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Annaberg

Annaberg 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 221,- € 43,70
Kinderen € 93,50 € 18,50
Jeugd € 139,30 € 27,50
Senioren € 210,- € 41,50

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk