Wintersport Altenmarkt-Zauchensee

Of je nu skiet, snowboardt of langlauft, elke wintersporter heeft de tijd van zijn leven in Altenmarkt-Zauchensee in Oostenrijk. Vooral de gevorderden kunnen hun hart ophalen in Altenmarkt-Zauchensee. 

Altenmarkt (855 - 2.188 m) ligt in het brede Ennstal langs de doorgaande weg naar Radstadt. Eigenlijk is Altenmarkt meer een streekcentrum voor de omliggende dorpen dan een pursang wintersportoord. De uit de kluiten gewassen plaats heeft een compact, deels autovrij centrum met alle nodige voorzieningen. Er heerst altijd een bedrijvige sfeer. Voor de skiër is een verblijf in het hotelcentrum Zauchensee, op 10 km van Altenmarkt, aan te bevelen. Verwacht hier echter geen gezellige winkelmogelijkheden. Echter wel het gemak van skiën tot de voordeur. 

Chalets en hotels in Altenmarkt-Zauchensee

Zoek en boek een chalet of hotel in Altenmarkt-Zauchensee via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Altenmarkt-Zauchensee: veelzijdig skigebied

Het skigebied van Altenmarkt-Zauchensee heeft een totale lengte van 63 kilometer piste. 33 kilometer aan blauwe pistes, 24 kilometer rood en 6 kilometer zwart. Of je nu skiet, snowboardt of langlauft, elke wintersporter heeft de tijd van zijn leven in Altenmarkt-Zauchensee in Oostenrijk. Vooral de gevorderden kunnen hun hart ophalen in Altenmarkt-Zauchensee. 

Skiverhuur en snowboardverhuur Altenmarkt-Zauchensee

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Altenmarkt-Zauchensee? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Altenmarkt-Zauchensee

Altenmarkt-Zauchensee 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 257,- € 51,50
Kinderen € 128,50 € 26,-
Jeugd € 192,50  € 38,50

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk