Wintersport Achenkirch

Achenkirch in Oostenrijk is een perfect skigebied voor beginners en gevorderden. Of je nu skiet, langlauft of snowboardt, Achenkirch biedt het allemaal.

Achenkirch (930 - 1.780 m) ligt aan de noordelijke punt van de Achensee. De wintersportplaats strekt zich uit over een lengte van 5 km en is eigenlijk een verzameling van zeer verspreid liggende buurtschappen, aaneengeregen door de voormalige hoofdweg. Globaal bestaat Achenkirch uit drie woonkernen: Achensee, een vrij grote wijk dicht bij het meer; het eigenlijke dorp en centrum waar o.a. de VVV, het postkantoor en verscheidene winkels te vinden zijn en in het noorden de wijk Achental met veel toeristenonderkomens. 

Chalets en hotels in Achenkirch

Zoek en boek een chalet of hotel in Achenkirch via onze reisdochters.

Skigebied Achenkirch: beginners en gevorderden

Het skigebied van Achenkirch heeft een totale lengte van 21 kilometer piste: 8 kilometer aan blauwe pistes, 9 kilometer rood en 4 kilometer zwart. Achenkirch in Oostenrijk is een perfect skigebied voor beginners en gevorderden. Of je nu skiet, langlauft of snowboardt, Achenkirch biedt het allemaal.

Skiverhuur en snowboardverhuur Achenkirch

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Achenkirch? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Achenkirch

Achenkirch 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 179,- € 44,-
Kinderen € 103,- € 23,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk