Wintersport Abtenau

Abtenau in Oostenrijk is geschikt voor alle beginnende wintersporters. Ook de gevorderde langlaufers kunnen in Abtenau terecht. Plezier voor iedereen.

Abtenau (735 - 1.200 m) is een wintersportplaats met een lange traditie. De gezelligheid in dit van oorsprong boerendorp heeft ervoor gezorgd dat vele wintersporters jaarlijks terugkeren. Het marktplein is het centrale punt in het dorp. Rondom dit plein liggen een aantal winkels en een handjevol schilderachtige hotels en woonhuizen. Verreweg de meeste onderkomens liggen aan de rand en buiten het dorp, verspreid in een heuvelachtig landschap. 

Chalets en hotels in Abtenau

Zoek en boek een chalet of hotel in Abtenau via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Abtenau: geschikt voor beginners

Het skigebied van Abtenau heeft een totale lengte van 10 kilometer piste: 6 kilometer aan blauwe pistes, 3 kilometer rood en 1 kilometer zwart. Abtenau in Oostenrijk is geschikt voor alle beginnende wintersporters. Ook de gevorderde langlaufers kunnen in Abtenau terecht. Plezier voor iedereen.  

Skiverhuur en snowboardverhuur Abtenau

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Abtenau? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Abtenau

Abtenau 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 150,70 € 33,50
Kinderen € 72,10 € 17,-
Jeugd € 114,50 € 25,50
Senioren € 140,10 € 31,30

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk