Skivakantie Oostenrijk

Nog altijd het meest populaire land voor een skivakantie: Oostenrijk.

Veel Nederlanders kiezen voor Oostenrijk als ze op skivakantie gaan. De combinatie van gezellige après-ski en perfect geprepareerde pistes zorgen voor een fijne skivakantie. Ieder niveau skiër kan hier uitstekend terecht. Je kan vaak ook lessen volgen bij gediplomeerde ski-leraren. Vrijwel elk wintersportdorp heeft een skischool, skiverhuur en er zijn vele restaurants. Behalve skiën of snowboarden kan je tijdens je skivakantie in Oostenrijk ook vaak andere winterse activiteiten ondernemen zoals schaatsen of een huskytocht. En wat is er heerlijker om na een actieve dag op de latten heerlijk te ontspannen in een alpentherme?

Skivakanties Oostenrijk boeken bij ANWB

Onze reisorganisaties Pharos Reizen en SNP Natuurreizen bieden diverse skivakanties in Oostenrijk. Bij Pharos Reizen vind je hotels en appartementen, vaak op basis van all- of more inclusive. Gaan de kinderen mee op skivakantie? Pharos Reizen biedt vele kindvriendelijke hotels en appartementen. Voor de allerkleinsten zijn er zelfs crèches bij de pistes. Tijdens een actieve winterreis in Oostenrijk met SNP Natuurreizen zoek je juist de plekken op ver weg van het massatoerisme. Trek de sneeuwschoenen aan en ga sneeuwwandelen in Salzburgerland, ga langlaufen rond Dachstein, neem deel aan een groepsreis in de Bregenzerwald of ga met het gezin op skivakantie in het Oostenrijkse Lungau.

Skivakanties Oostenrijk met reisbegeleiding

BIj ANWB Reizen voor ANWB-leden vind je schaatsvakanties op de Weissensee in Oostenrijk. Onder leiding van een professional verbeter je je schaatstechniek op natuurijs. Ook vind je bij ANWB Reizen voor ANWB-leden skivakanties met leuke winterse activiteiten zoals meedoen met een curlingwedstrijd en een paardensledetocht door de sneeuw. Vanaf medio juli 2016 vind je hier weer onze nieuwe skivakanties voor het seizoen 2016-2017.