Skivakantie Oostenrijk

Nog altijd het meest populaire land voor een skivakantie: Oostenrijk.

Veel Nederlanders kiezen voor Oostenrijk als ze op skivakantie gaan. De combinatie van gezellige après-ski en perfect geprepareerde pistes zorgen voor een fijne skivakantie. Ieder niveau skiër kan hier uitstekend terecht. Je kan vaak ook lessen volgen bij gediplomeerde ski-leraren. Vrijwel elk wintersportdorp heeft een skischool, skiverhuur en er zijn vele restaurants. Behalve skiën of snowboarden kan je tijdens je skivakantie in Oostenrijk ook vaak andere winterse activiteiten ondernemen zoals schaatsen of een huskytocht. En wat is er heerlijker om na een actieve dag op de latten heerlijk te ontspannen in een alpentherme?

Skivakanties Oostenrijk boeken bij ANWB

Onze reisorganisatie Pharos Reizen biedt diverse skivakanties in Oostenrijk. Bij Pharos Reizen vind je hotels en appartementen, vaak op basis van all- of more inclusive. Gaan de kinderen mee op skivakantie? Pharos Reizen biedt vele kindvriendelijke hotels en appartementen. Voor de allerkleinsten zijn er zelfs crèches bij de pistes. 

Skivakanties Oostenrijk met reisbegeleiding

BIj ANWB Reizen voor ANWB-leden vind je schaatsvakanties op de Weissensee in Oostenrijk. Onder leiding van een professional verbeter je je schaatstechniek op natuurijs. Ook vind je bij ANWB Reizen voor ANWB-leden skivakanties met leuke winterse activiteiten zoals meedoen met een curlingwedstrijd en een paardensledetocht door de sneeuw.