Auto huren Innsbruck

Korting op autohuur Innsbruck voor ANWB-leden

ANWB Leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto in Innsbruck

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: Ontdek Innsbruck met een huurauto

Innsbruck wordt omringd door prachtige bergen en is een aantrekkingspunt voor vele toeristen. Deze populariteit heeft Innsbruck te danken aan een combinatie van cultuur, natuur en sportieve bezienswaardigheden. Ga je ook op vakantie naar Innsbruck? Regel dan vooraf je huurauto via ANWB en Sunny Cars!

Tips om te doen in Innsbruck

Innsbruck is opgebloeid tot een hippe, trendy stad die in volle ontwikkeling is. Het is heerlijk vertoeven in de gezellige binnenstad. Het centrum kent tal van leuke boetieks en indrukwekkende bezienswaardigheden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de barokke kathedraal van St. Jacob aan het Domplein, of de prinselijke residentie de Hofburg. Zin in een sportieve uitdaging? Beklim dan de stadstoren, het uitzicht vanaf hier is grandioos!

Waarom autohuur in Innsbruck?

Innsbruck is een veelzijdige stad en heeft iedere toerist veel te bieden. Maar niet alleen de stad zelf, ook de omgeving van de stad heeft ontzettend veel te bieden! In de omgeving kun je genieten van ontspanning, de prachtige natuur en sportieve uitstapjes. Boek een huurauto en ontdek wat Innsbruck jou te bieden heeft!

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.