Nieuwsoverzicht

Zoeken

10 nieuwsberichten

 1. Op vakantie – hoe ging dat ook alweer?

  29 juli 2021

  Eindelijk op vakantie. Maar heb je alles wel goed geregeld? Een handige checklist met alles van paspoort en milieusticker tot en met reisverzekering.

 2. Podcast: Zin in vakantie met Annika

  27 juli 2021

  Speciaal voor kinderen heeft de ANWB een podcastserie gemaakt: Zin in vakantie met Annika. Samen met haar ouders, broer en hondje viert Annika 4 weken vakantie in Nederland.

 3. Wat moet ik doen als ik in het buitenland corona krijg?

  23 juli 2021

  Waar laat je je testen, aan welke regels moet je je houden, hoe zit het met je reisverzekering en wanneer mag je weer naar huis? Wij zochten het voor je uit.

 4. Frankrijk scherpt inreisbeleid aan voor reizigers uit Nederland

  18 juli 2021

  Frankrijk heeft het inreisbeleid voor niet volledig gevaccineerde reizigers uit Nederland aangescherpt. Sinds zondag 18 juli is een negatieve coronatestuitslag nodig die uiterlijk 24 uur eerder is afgenomen.

 5. Kan ik op vakantie als Nederland (donker)rood kleurt op de Europese coronakaart?

  14 juli 2021

  Het kan zijn dat landen extra maatregelen gaan treffen voor Nederlanders. Zoals een negatieve testuitslag of een quarantaineverplichting.

 6. FOX Verre Reizen gaat verder onder de merknaam ANWB

  14 juli 2021

  FOX verre reizen gaat verder onder de merknaam ANWB. We nemen afscheid van een merk, maar niet van de avontuurlijke en afwisselende vakanties buiten Europa. Het reisaanbod blijft hetzelfde.

 7. Op doorreis in coronatijd, hier moet je rekening mee houden

  9 juli 2021

  Wanneer je kort in een land bent omdat je er slechts doorheen reist, gelden er andere regels dan wanneer je daar langer verblijft. Waar moet je rekening mee houden?

 8. Naar het buitenland met de auto, maar...hoe?

  9 juli 2021

  De grenzen gaan weer langzaam open. Wil je naar het buitenland deze zomer? Lees hier dan waar je op moet letten als je de grens over gaat.

 9. Op vakantie gaat het reisadvies naar oranje of rood. Wat nu?

  8 juli 2021

  Het kan gebeuren dat het land of de regio waar jij vakantie viert een oranje of rood reisadvies krijgt. Wat moet je in dat geval doen?

 10. Coronatesten voor, tijdens en na vakantie; dit zijn de spelregels

  6 juli 2021

  Een negatieve testuitslag is deze zomer vaak nodig als je de grens over wilt. Welke testen zijn toegestaan en waar kun je je laten testen.