Nieuwsoverzicht

Zoeken

24 nieuwsberichten

 1. Corona en hoge prijzen beïnvloeden vakantieplannen

  23 juni 2022

  Door het coronavirus en hoge (brandstof)prijzen blijven Nederlanders deze zomervakantie dichter bij huis. Kamperen blijft populair en reizen met de auto heeft de voorkeur.

 2. Drukte op het vliegveld: wat als je vlucht niet meer gaat?

  21 juni 2022

  Er is nog veel onduidelijk rondom de annuleringen van vluchten op Schiphol. Bekijk hier waar je op moet letten als het je overkomt en wat je rechten zijn.

 3. ANWB wil snel duidelijkheid voor vakantiegangers

  16 juni 2022

  Schiphol meldt vandaag dat zij vluchten schrapt vanwege personeelstekorten. Dat is drie weken voor de zomervakanties losbarsten een grote domper voor vakantiegangers, vindt de ANWB.

 4. Positieve coronatest vlak vóór of op vakantie

  14 juni 2022

  Wat moet je doen als je vlak vóór of op vakantie corona krijgt? We zochten voor je uit hoe het zit met quarantaine, coronaregels en verzekeringen.

 5. Garantiefonds vliegtickets wenselijke oplossing voor consument

  30 juni 2021

  ANWB pleit samen met ANVR, Consumentenbond en garantiefonds SGR al langer voor een vliegticketgarantiefonds. Deze voorziening moet de consument beter beschermen bij faillissement van een luchtvaartmaatschappij.

 6. Welk corona-bewijs is nodig om op vakantie te kunnen?

  29 juni 2021

  Vaccinatiebewijzen, tests, gezondheidsverklaringen en de coronacheck-app. Wat heb je nu nodig in welke situatie als je op vakantie gaat?

 7. Op vakantie in coronatijd: hoe zit het met kleurcodes en quarantaine?

  25 juni 2021

  Wat betekenen de kleurcodes en welke quarantaineregels gelden er? Dit is wat je moet weten.

 8. Nieuw: persoonlijk reisadvies van ANWB

  10 juni 2021

  Veel ANWB-leden stellen een persoonlijk advies van ANWB-medewerkers op prijs. Daarom zijn we deze zomer heel dichtbij met nieuwe reisbureaus én onze kanariegele bus, die vast ook bij jou in de buurt komt!

 9. ANWB-On-Tour

  7 juni 2021

  Kom gezellig langs in onze mobiele winkel.

 10. Pharos Reizen gaat verder onder de merknaam ANWB

  2 juni 2021

  Pharos Reizen gaat na ruim 17 jaar verder onder de merknaam ANWB. We nemen afscheid van een merk, maar niet van de avontuurlijke en afwisselende vakanties binnen Europa. Het reisaanbod blijft hetzelfde.