Nieuwsoverzicht

Zoeken

10 nieuwsberichten

 1. Brussel schrapt registratieplicht voor Nederlandse automobilist

  20 december 2018

  Goed nieuws voor Nederlanders die met de auto naar Brussel willen. De registratieplicht, die sinds 2018 voor toegang tot de stad en buurgemeenten voor alle auto's gold, is per direct komen te vervallen. 

 2. Veilig van huis tijdens de feestdagen

  7 december 2018

  Laat je je huis wel veilig achter? We hebben een handige checklijst voor je gemaakt.

 3. ANWB blij met weghalen BSN-nummer

  4 september 2018

  De ANWB is verheugd over het voornemen van Staatssecretaris Knops om het BSN-nummer van de eerste pagina van het paspoort af te halen. Door deze ingreep wordt de kans op identiteitsfraude aanzienlijk verkleind.

 4. Vragen over Zwarte Zaterdag? Kijk vanmiddag!

  2 augustus 2018

  Stel vanmiddag ál je vragen vanaf 13:00 uur over je heen- en terugreis tijdens misschien wel het drukste weekend op de Europese wegen (het is 4 augustus Zwarte Zaterdag!) tijdens de livestream op facebook.com/anwb.

 5. Stopplaatsen vakantieroutes vaak ondermaats

  4 juli 2018

  Stopplaatsen langs snelwegen naar het zuiden laten nog veel te wensen over. Dat blijkt uit onderzoek van de ANWB, dat gepubliceerd is in het julinummer van de Kampioen.

 6. Digitale vakantieganger beter beschermd

  28 juni 2018

  Vanaf 1 juli gaat een nieuwe regeling voor pakketreizen in. De nieuwe Europese regeling is beter afgestemd op de vakantieganger die zelf een reis via het internet boekt.

 7. Ontdek Brugge

  18 juni 2018

  De ‘schone’  Vlaamse stad staat deze zomer in het teken van kunst op en in de grachten. Lees hier het blog van onze reisjournalist.

 8. ANWB verkoopt Cruise Travel

  6 juni 2018

  De ANWB verkoopt per 2 juli 2018 de aandelen van haar dochteronderneming Cruise Travel BV aan de voormalig eigenaar Fleur Broer. Zij zal, samen met huidig managementteam lid Chris Mulder, de toekomst van Cruise Travel vormgeven.

 9. Dieselverbod Hamburg sinds donderdag 31 mei

  1 juni 2018

  De Duitse stad Hamburg heeft donderdag 31 mei een dieselverbod ingevoerd. Alleen diesels met een euro 6-norm (globaal diesels gebouwd na september 2014) zijn uitgezonderd.

 10. Vluchten geschrapt op Schiphol door harde wind

  1 maart 2018

  Het vliegverkeer op Schiphol heeft veel hinder van de sterke oostelijke wind. KLM heeft tot nog toe 39 retourvluchten, naar Europese bestemmingen en terug, geannuleerd omdat minder vliegtuigen kunnen vertrekken. Dat heeft ook te maken met problemen op vliegvelden in het Verenigd Koninkrijk.