Absolute vrijheid in Namibië!

In REIZEN Magazine 10, het oktober-nummer, veel aandacht voor Namibië én 15 tips voor soloreizen.

'Is hij dood, of ziek?, fluister ik.
Hij beweegt nauwelijks.
We blijven 10 minuten staan, de hand aan de contactsleutel. Voor als het oerdier ontwaakt en schrikt. Een boze olifant loopt trompetterend dwars door je auto.’

Bovenstaand fragment komt uit 'Op solo-safari in Namibië’, de (16 pagina’s tellende) reisreportage die Harri Theirlynck schreef voor REIZEN Magazine 10. Voor dit verhaal verliet Harri huis en haard, om te ontwaken tussen hyena’s en neushoorns, diep in de Namibische woestijn. ‘Tijd, geld & wifi maken plaats voor de absolute vrijheid!’, aldus Harri. De indrukwekkende foto’s bij zijn reisverslag zijn van Thijs Heslenfeld.

Ook in REIZEN Magazine 10: reisverhalen over de Gorges du Verdon, Tasmanië, de Marokkaanse kust, monumentaal Toledo, Zuid-Polen en een dossier met 15 reistips voor wie voor het gezinsleven of de relatie achter zich wenst te laten. Even tijd voor jezelf. Voor een goed boek, om hout te hakken, yoga, Tai Chi of wellicht een dolle olifant in een woestijn. REIZEN Magazine 10, het oktober-nummer (zie ook: anwb.nl/vakantie/reizen-magazine), ligt nu in de winkel.