Winnaars kerstactie ontvangen prijs op feestelijke wijze

ANWB Reizen heeft 100 reizen weggegeven

Op vrijdag 15 januari werden de winnaars bekend gemaakt van de kerstactie van ANWB Reizen. Honderd genomineerde prijswinnaars en familieleden waren aanwezig om hun gratis reis in ontvangst te nemen: van een weekend weg in Nederland tot een droomreis naar Vietnam.

In november en december hebben we jullie aangespoord om als dank voor een bewezen dienst een bekende, vriend(in) of familielid te belonen met een heel bijzonder ‘dankjewel’: een gratis vakantie met ANWB Reizen. Het resultaat: 32.000 nominaties. Van de genomineerden hebben er honderd een reis gewonnen: van een weekend Twente tot droomreizen naar Vietnam en Zuid-Afrika. De verhalen van de winnaars zijn bijzonder: een pas afgestudeerde die als vrijwilliger helpt op ouderenvakanties of een Gouden vriendschap waar geen afstand te ver is en zelfs een vakantie wordt afgezegd als je nodig bent.

Greet Locquet, directeur ANWB Reizen en hoofddirecteur Frits van Bruggen reikten afgelopen vrijdag de prijzen uit in het ANWB Reizen theater in Hoofddorp. Frits sprak zijn bewondering uit voor de prijswinnaars. “Wat is mooier dan als ANWB bijzondere mensen te bedanken die zich, net als wij, elke dag inzetten om anderen in hun omgeving belangeloos te helpen?”

Misschien vind je dit ook interessant:

Reisaanbod 2016 ANWB Reizen
Weekaanbieding
Vakantie tips en ideeën