Brocantemarkt Lille 2015 wederom een succes

ANWB Reizen-collega Susanne Hortensius bezocht afgelopen weekend samen met bijna 1.800 leden de jaarlijkse brocantemarkt in Lille. Elk eerste weekend van september wordt deze markt gehouden. En ook in 2015 was dit dagje weg een groot succes!

Mosselen en friet

Ruim 2 miljoen bezoekers kwamen van heinen en ver af op al het brocante en antiek dat er jaarlijks in het schitterende Lille wordt verkocht. Daarbij hoort natuurlijk ook hét brocantemarkt-gerecht: mosselen met friet.

Met de ANWB naar de brocantemarkt in Lille

Ook dit jaar kon je bij de ANWB een compleet verzorgd arrangement boeken naar de beroemde brocantemarkt in Lille. ANWB-collega’s, vrienden en kennissen waren opgetrommeld om deze dag vanaf Nederland in goede banen te leiden. Bijna 1.800 enthousiaste ANWB-leden reisden vroeg in de ochtend in 24 touringcars vanuit 14 opstapplaatsen in Nederland af naar het Franse Lille.

Stokoude boeken, porselein en glas

Gewapend met een stadsplattegrond en leuke tips struinden ze een dag lang over de in totaal 100 kilometer lange markt vol kraampjes. Op zoek naar die ene perfecte aankoop of gewoon om de sfeer en gezelligheid in de stad te proeven. Stokoude boeken, pannensets, vintagekleding, etalagepoppen en heel veel porselein en glas, om elke hoek gluurt een surprise. ’s Avonds vertrokken de bussen, iets zwaarder beladen vanwege de aankopen, maar vol tevreden ANWB-leden weer terug naar Nederland.

Ben jij er volgend jaar ook bij? Zet 3 september vast in de agenda! Of houd onze pagina over de brocantemarkt in Lille in de gaten voor de jaarlijkse aanbieding.

Meer informatie over antiekmarkt Lille