Ook leuk: New York in de winter

Het klinkt zo gek nog niet: de wereldstad New York (voordeliger) in de winter bezoeken. Het toerismebureau van de Big Apple is onlangs een grootse campagne gestart. Unlock NYC onthult alle geheimen van NY in de winter. 

De actie is bedoeld om de bezoeken aan de vijf wijken in New York City te verhogen in de wintermaanden. Tijdens de maanden januari, februari en maart zijn de hotelprijzen het laagst en geniet je van diner- en theaterdeals en leuke winterse activiteiten.

Lekker schaatsen

Enkele tips: ga schaatsen op een van de prachtige ijsbanen in de stad, wandel over de Brooklyn Bridge als het sneeuwt of ga dineren in een toprestaurant tijdens de Restaurant Week. Op www.nycgo.com/unlock vind je nog veel meer suggesties.

Voordelig diner

Tijdens de eerste drie maanden van het jaar zijn de gemiddelde hotelprijzen $ 235,-, 22% lager dan het gemiddelde tijdens de rest van het jaar. Daarbij zijn er verschillende diner- en theateraanbiedingen tijdens de wintermaanden. Tijdens NYC Restaurant Week, van 18 januari tot 5 februari, bieden verschillende restaurants driegangen lunches aan voor $ 25,- en driegangen diners voor $ 38,-.

Off-Broadway Week

Nog meer voordeel: tijdens de NYC Broadway Week (19 januari tot 5 februari) en NYC Off-Broadway Week (1 tot 14 februari) koop je twee theatertickets voor de prijs van één. Het perfecte moment om je favoriete musical of theaterstuk te bezoeken op Broadway!

Profiteren van New York in de winter? Klik hier voor meer informatie