Indonesië snelst stijgende vakantiebestemming

Op vakantie naar Indonesië. Het wordt steeds populairder, blijkt uit onderzoek van Expedia.nl. Het is de bestemming met het grootste aantal zoekopdrachten voor bestemmingen 2015.

Vakantie IndonesiëEn dat is niet voor niets. De historische band met Nederland, het aantrekkelijke klimaat en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maken van de voormalige kolonie een droombestemming. Nu er steeds meer vluchten uit Nederland vertrekken naar Indonesië, wordt het prijskaartje aantrekkelijker. Al in 2014 zochten we massaal naar vakanties in Indonesië en die stijging houdt aan. Daarmee zou Indonesië wel eens hét vakantieland van 2015 kunnen worden.

Indonesië, ideaal voor een rondreis

Omdat Indonesië uit ruim 18.000 eilanden bestaat (waarvan er overigens slechts 992 bewoond zijn) en ieder eiland zijn eigen karakter heeft, is dit land de ultieme bestemming voor een rondreis. Bezoek het grootste eiland Sumatra, luier op de tropische stranden van het bekende Bali en laat je meeslepen door de schoonheid van Java. De bevolking is hier bijzonder vriendelijk, een leuke bijkomstigheid. Geniet van 's werelds mooiste rijstterrassen, mystieke offerplaatsen en fraaie tempels. Een land waar je de natuur combineert met de rijke hindoecultuur.

Overweeg je om dit jaar op vakantie te gaan naar Indonesië? Boek je vakantie dan via de ANWB. Reisdochter FOX Vakanties heeft een mooi en breed aanbod. En ben je lid van de ANWB, dan profiteer je altijd van ledenvoordeel.

Lees ook:

Ontdek Java en Sumatra
Rondreis Bali

Bekijk rondreizen Indonesië