Nieuwsoverzicht

Zoeken

Meer dan 1000 nieuwsberichten

 1. Smartengeldboek: Stijging smartengeldbedragen

  16 januari 2020

  Uit de verzamelde uitspraken van rechters in smartengeldzaken valt opnieuw een voorzichtig stijgende lijn af te leiden in de hoogte van de toegewezen bedragen.

 2. Overzicht Alpenpassen

  16 januari 2020

  Welke bergpassen in de Alpen zijn wel of niet open?

 3. Kans op vertraging door grenscontroles

  16 januari 2020

  Europese grenscontroles veroorzaken regelmatig, vooral op drukke reisdagen als vrijdag en zaterdag, vertraging voor automobilisten.

 4. Stakingen/acties in Europa

  16 januari 2020

  Overzicht van (aangekondigde) stakingen/acties in verschillende Europese landen.

 5. Winnaars Camping van het Jaar 2020

  15 januari 2020

  De ANWB heeft woensdagavond in de Fabrique in Utrecht de ANWB Camping van het Jaar Awards bekendgemaakt. Zes campings vielen in de prijzen, drie in Nederland en drie over de grens.

 6. Bestuurders gaan veiliger rijden door feedback verzekeraar

  14 januari 2020

  De deelnemers van de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering zijn minder vaak betrokken bij verkeersongevallen en hebben minder schades dan mensen met een ‘gewone’ autoverzekering.

 7. Dubbeltest MG ZS EV vs. Renault Zoe

  13 januari 2020

  Met de volledig elektrische MG ZS zet China succesvol voet aan Europese wal. Weet deze exotische crossover de nieuwe Renault Zoe voorbij te steken?

 8. Aanbiedingen Nissan bij ANWB Private Lease

  13 januari 2020

  De populairste Nissan modellen zijn nu wel heel scherp geprijsd bij ANWB Private Lease. Je rijdt nu al een Nissan Micra vanaf 239,- per maand.

 9. Technisch Expertisecentrum speelt in op toekomst

  13 januari 2020

  Hoe houd je die kennis op peil, voor nu én de toekomst? De ANWB heeft hiervoor een Technisch Expertisecentrum waar voortdurend wordt gewerkt aan het ontwikkelen van relevante inzichten en het delen van kennis.

 10. Elektrische oldtimers

  10 januari 2020

  Nu steeds meer binnensteden op slot gaan voor oude auto’s en er in ons land vanaf 2030 alleen nog elektrische personenwagens nieuw mogen worden verkocht, raken oldtimereigenaren in nood. Ook voor klassieke auto’s lonkt er echter een milieuvriendelijke oplossing.