Hamburg Cruise Days

Net van Sail Amsterdam bekomen kunnen we ons storten in een ander maritiem evenement: Hamburg Cruise Days. In plaats van antieke drie- en viermasters zullen tijdens dit grootse driedaagse evenement acht luxueuze cruiseschepen hun opwachting maken.

Hamburg Cruise DaysVan 11 tot en met 13 september verandert de Hanzestad Hamburg in één grote cruiseterminal. De tweejaarlijkse Hamburg Cruise Days trekken meer dan 600.000 bezoekers. Belangstellenden kunnen niet alleen meevaren op een zeilboot of historische stoomboot, ook aan land is er veel vertier. Zo wordt het haventerrein over een lengte van vier kilometer(!) omgetoverd tot het dek van een luxueus cruiseschip.

Vuurwerk

Winkelen, flaneren, proeven van internationale lekkernijen én natuurlijk een cruise boeken. De Hamburg Cruise Days bieden een groot scala aan activiteiten. Mis in elk geval de Hamburg Cruise Night niet op vrijdagavond, als diverse partyschepen op de Elbe varen en toeschouwers worden getrakteerd op een spetterend vuurwerk. Zaterdagavond volgt de Grote Hamburg Cruise Days-Parade. Meerdere oceaanreuzen varen deze avond de haven uit, begeleid door talrijke sloepen, zeil- en passagiersschepen. Een onvergetelijk gezicht!

Meer informatie