Nieuwsoverzicht

Zoeken

Meer dan 1000 nieuwsberichten

 1. Noodweer Spanje

  19 januari 2020

  Het ministerie van Buitenlandse Zaken waarschuwt Nederlanders in delen van Spanje voor zeer slecht weer vanaf zondag 19 januari. Het gaat vooral om de Balearen (onder meer de eilanden Mallorca en Ibiza) en de provincies Catalonië en Valencia.

 2. Kans op vertraging door grenscontroles

  19 januari 2020

  Europese grenscontroles veroorzaken regelmatig, vooral op drukke reisdagen als vrijdag en zaterdag, vertraging voor automobilisten.

 3. Overzicht Alpenpassen

  19 januari 2020

  Welke bergpassen in de Alpen zijn wel of niet open?

 4. Stakingen/acties in Europa

  19 januari 2020

  Overzicht van (aangekondigde) stakingen/acties in verschillende Europese landen.

 5. De winnende wandelroute van de ANWB routewedstrijd

  16 januari 2020

  'Hoerejacht', 'Tussen hel en vagevuur'. De rare straatnamen in Enkhuizen inspireerde winnares Esther. Ontdek de stad aan de Zuiderzee met de stadsroute.

 6. Smartengeldboek: Stijging smartengeldbedragen

  16 januari 2020

  Uit de verzamelde uitspraken van rechters in smartengeldzaken valt opnieuw een voorzichtig stijgende lijn af te leiden in de hoogte van de toegewezen bedragen.

 7. Winnaars Camping van het Jaar 2020

  15 januari 2020

  De ANWB heeft woensdagavond in de Fabrique in Utrecht de ANWB Camping van het Jaar Awards bekendgemaakt. Zes campings vielen in de prijzen, drie in Nederland en drie over de grens.

 8. Bestuurders gaan veiliger rijden door feedback verzekeraar

  14 januari 2020

  De deelnemers van de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering zijn minder vaak betrokken bij verkeersongevallen en hebben minder schades dan mensen met een ‘gewone’ autoverzekering.

 9. Dubbeltest MG ZS EV vs. Renault Zoe

  13 januari 2020

  Met de volledig elektrische MG ZS zet China succesvol voet aan Europese wal. Weet deze exotische crossover de nieuwe Renault Zoe voorbij te steken?

 10. Aanbiedingen Nissan bij ANWB Private Lease

  13 januari 2020

  De populairste Nissan modellen zijn nu wel heel scherp geprijsd bij ANWB Private Lease. Je rijdt nu al een Nissan Micra vanaf 239,- per maand.