Fiesta! Benidorm ook leuk voor jongeren

Als Spaanse trekpleister voor oudere toeristen is Benidorm allang bekend. Maar de badplaats aan de Costa Blanca heeft ook de jongere bezoeker veel te bieden. De stad zet zich intensief in voor de laatste doelgroep.

benidorm-spanje-jongerenLange stranden

Je verwacht het niet in het ‘belegen’ Benidorm: trendy strandbars, muziekfestivals en watersportmogelijkheden bij de vleet. Gezellige cocktailbars als Falconi, de Ku Lounge Beau Club en Moon Beach zitten ’s avonds bomvol met vooral jong publiek. Overdag kunnen de jeugdige bezoekers zich vermaken op de kilometerslange stranden Levante en Poniente.

benidorm-spanje-vakantie-jongeren1800 winkels in Benidorm

Benidorm telt zo’n 160 discobars, 1800 winkels, vijf attractieparken en 30 discotheken. Vaak moet een typische strandbestemming voor jongeren het met minder doen. De stad biedt een opmerkelijke service voor feestgangers die graag drinken: de microfiesta. Deze minibus rijdt tussen 20.00 en 08.00 uur en kan worden afgehuurd inclusief chauffeur.

benidorm-vakantie-jongerenMuziekfestivals

Wie nog niet weet wanneer hij moet gaan, kan de vakantie afstemmen op een leuk evenement.

Een overzicht:

- 1 en 2 augustus: Electro Beach Festival

- 25, 26 en 27 juli: Low Festival (o.a. Kaiser Chiefs en Massive Attack)

- 12 juli: Neptuno Aquatic Festival

Reizen naar Benidorm

Boek via de ANWB een voordelige reis naar Benidorm. Bij problemen tijdens je reis kun je terecht bij het ANWB steunpunt in Barcelona.

Aanbieding Benidorm

Steunpunt Barcelona